AV Impala Drachten

Kleding

AV Impala heeft sinds april 2018 nieuwe clubkleding. De shirts worden gecombineerd met een effen zwart broekje. De kleding is verkrijgbaar bij Intersport Drachten op de Zuidkade 27 in Drachten. Een overzicht van de shirtjes en broekjes met de prijzen: Wedstrijdkleding Impala.

Daarnaast zijn vanaf 22 mei 2021 diverse trainingsitems verkrijgbaar bij Intersport. Deze items worden voorzien van een Impala logo en kunnen op verzoek tegen een meerprijs voorzien worden van een naam. Het is mogelijk om de kleding te passen in de winkel. Daarna wordt de juiste maat besteld, hierbij gaat Intersport uit van een levertijd van circa één week. Klik hier om de trainingsitems te bekijken: Bestellijst AV Impala

Kleding voor pupillen
Pupillen die meedoen aan een Athletic Champs wedstrijd krijgen een shirt in bruikleen. Deze shirts krijgen ze op de wedstrijddag. Na afloop moeten ze direct weer ingeleverd worden. We vragen ouders om per toerbeurt de shirts te wassen. De pupillen krijgen ook een hardloopjasje in bruikleen. Dit jasje mag gebruikt worden om te dragen naar en tijdens de trainingen en op wedstrijddagen. Mocht het jasje te klein zijn, dan kan het hardloopjasje geruild worden voor een grotere maat.

Sponsors