AV Impala Drachten

Wandelsport

Bij AV Impala bieden we op maandag- en woensdagochtend een training sportief wandelen. Sportief wandelen gaat verder dan het gewone wandelen. Er wordt een hoger tempo aangehouden, waarbij in tegenstelling tot hardlopen, het contact met de grond behouden blijft. Door het hoge tempo is sportief wandelen een redelijk intensieve bezigheid. Sportief wandelen verbetert de:

  • conditie
  • gezondheid
  • lenigheid
  • coördinatie

Door de laagdrempelige bewegingsvorm is het bijna voor iedereen een geschikte sport. Het is daarnaast bij uitstek geschikt voor het opdoen van sociale contacten.

Trainers

Bij Impala wordt in groepsverband getraind onder leiding van gediplomeerde trainer. Als u lid wilt worden, of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Door Platje via telefoonnummer 06 21 91 61 13. De eerste maand kunt u gratis meetrainen. Zo kunt u ontdekken of de training sportief wandelen bij u past.

Trainingen

De trainingen beginnen zijn buiten en beginnen bij het clubhuis van AV Impala aan de Sportlaan 11. Er is een training op de maandagochtend en woensdagochtend. De trainingen beginnen om 9.30 uur tot 10.30. Na afloop wordt er gezellig met elkaar koffie gedronken.

Sponsors