AV Impala Drachten

Vrijwilligers gevraagd

Zonder vrijwilligers geen Impala

Zonder vrijwilligers kan Impala niet bestaan. Vrijwilligers zijn nodig voor het geven van trainingen, de barbezetting, het uitvoeren van klusjes, jureren, organiseren en nog veel meer. We hebben taken en klussen voor iedereen. Ook voor leden die denken dat ze er eigenlijk geen tijd voor hebben… Onze vrijwilligerstaken zijn onderverdeeld in:

 • Eenmalige klussen
 • Zo nu en dan
 • Projectmatig
 • Regelmatig

Wat ga jij doen voor Impala?

Onze belangrijkste vacatures op dit moment zie je hieronder.

Bestuur
 1. Algemeen lid > communicatie
 2. Algemeen lid > accomodatiebeheer
 3. Algemeen lid > triathlon
 4. Algemeen lid > jeugd

Het bestuur vergadert 1 keer per maand. De taken worden onderling verdeeld, afgestemd op ieders competenties en de beschikbare tijd.

Juryleden We hebben nieuwe juryleden nodig. Impala heeft een nieuwe korte hands-on basiscursus ontwikkeld. In 3 uur worden alle basishandelingen geoefend en kun je meedraaien in een juryteam. Doelgroep is ouders, lopers en baanatleten vanaf 16 jaar. Geen voorkennis vereist.
Versterken van het wedstrijdteam Teamleden nu: Els Kalis – van Veen, Hedser de Boer, Cato Bontekoe. We willen graag het team versterken met een:

 1. Jurycoördinator
 2. Contactpersoon voor communicatie naar de diverse trainingsgroepen
 3. Leider van de baanploeg op de wedstrijddagen (o.a. het klaarzetten en het uitgeven en verzorgen van materialen)
Versterken van het kantineteam We zoeken meer leden voor het kantineteam en een grote poule van mensen die zo nu en dan oproepbaar zijn voor wedstrijddagen. Teamleden nu: Gerrit Jepma, Suze Maathuis, Agnes Wagenaar en Hanny van der Veen.
Bedienen van ET We gaan elektronische tijdwaarneming huren voor clubwedstrijden. Maar wie gaat de ET bedienen? Iets voor jou?
Poule van helpers op wedstrijddagen Voor het WEDSTRIJDSECRETARIAAT. Helpen bij:

 • het maken van startlijsten en startnummers en het invoeren van uitslagen
 • het invoeren van Athletic Champs chronoloog in Atletiek.nu
 • de overgang van Atletiek.nu naar Seltec (IT kennis!)

Voor de BAANPLOEG. De baanploeg helpt bij het:

 • klaarzetten van onderdelen
 • beheer van materialen
 • verplaatsen van materialen
Trainers Voor de groep sportief wandelen zoeken we nog een trainer. Deze training wordt op de maandagochtend en de woensdagochtend aangeboden. Leuke en gezellige groep! Ook de Bosbokken zoeken een nieuwe trainer. De bosbokken trainen elke zaterdag in het bos van Beetsterzaag.
Kascommissie We zoeken twee personen voor de kascommissie voor de komende ALV. Eén avond in maart samen met de penningmeester en de administrateur de financiële jaarrekening van 2021 doornemen. Iets voor jou?
Sponsorcommissie We zoeken twee nieuwe leden voor de sponsorcommissie voor het organiseren van de jaarlijkse Grote Clubactie en het verder opzetten van sponsoractiviteiten voor Impala. Zie jij mogelijkheden voor onze vereniging? Dan komen we graag in contact met jou!
Communicatieteam Onze vereniging zit vol mooie verhalen! Wil jij zo nu en dan eens een van de leden interviewen? Of heb jij een leuk idee om Impala nog beter op de kaart te zetten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!
Schoonmaakteam Kun jij 2 keer per jaar helpen met het grondig schoonmaken van ons clubgebouw? Vele handen maken licht werk en samen poetsen is ook nog eens hartstikke gezellig en goed voor je conditie 😉

 

Wil je meer weten over een functie of heb je interesse? Stuur dan een een mail naar Inge Huigen. Email: voorzitteravimpala.nl.

Het vrijwilligersbeleid van Impala op 1 A4.

Sponsors