AV Impala Drachten 0512-530857

Vrijwilligers/vacatures

Bij Impala zijn er naast de reguliere vrijwilligersfuncties, zoals lid zijn van het bestuur of van een commissie/team, ook regelmatig ad hoc klussen. Voorbeelden hiervan zijn het helpen bij een wedstrijd of een klussendag. Zo kun je dus helpen voor een langere periode of gewoon één of een paar keer per jaar. Om welke taak het ook gaat; onze vrijwilligers zijn onmisbaar!

Niemand vervult een vrijwilligersfunctie voor het leven. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze vereniging. Elisabeth Bremer helpt als vrijwilligerscoördinator bij het vinden van vrijwilligers voor de verschillende taken. Wil je meer weten over een functie of heb je interesse? Stuur dan een een mail naar communicatieavimpala.nl.

Op dit moment zoeken wij:

Mensen met ideeën voor het materialenhok en krachthonk

Mensen die willen meewerken aan het realiseren van een optimaal materialenhok en krachthonk voor Impala. In een projectgroep willen de ideeën uitwerken in een projectplan.

Iemand die op de centen van Impala wil passen

Van de functie van penningmeester maken we een duobaan. We zoeken een penningmeester voor het beleid en een penningmeester voor de administratie.

Juryleden

Het opmeten en vastleggen van prestaties, het volgen van het wedstrijdverloop en het beoordelen van pogingen bij technische onderdelen zijn zomaar een paar taken van een jurylid. Om deze klus goed te kunnen uitvoeren, bieden we juryleden een cursus aan. De cursus start in maart 2019 op de donderdagavond en bestaat uit drie lessen.

Doeners

Zaterdag 2 februari 2019 is de jaarlijkse indoor in Drachten. AV Impala organiseert deze wedstrijd. Dit betekent dat wij als vereniging zorgen dat al het materiaal klaarstaat, dat er juryleden en begeleiders zijn, dat alles opgeruimd wordt, etc. Wie helpt mee?

Organisatietalenten

Mensen die willen meehelpen om baanwedstrijden te organiseren. Dit voor zowel competitie en clubwedstrijden. Voor de wedstrijden van de pupillen zoeken we hiervoor een team van vier mensen.

Een webredacteur die graag in de archieven duikt

Iemand die het leuk vindt om het historische materiaal (tekst en beeld) op de website te zetten.

Mensen met twee rechter handen

Mensen die samen met anderen zorgen voor het beheer en onderhoud van het clubgebouw.

Sponsors