AV Impala Drachten 0512-530857

Sponsors

Impala is een actieve vereniging met ruim 500 betrokken en enthousiaste leden, waaronder ongeveer 150 jeugdleden tot en met 15 jaar. Door sponsoring zijn extra’s mogelijk. Denk aan het moderniseren van de kantine, het realiseren van een eigentijds krachthonk en de aanschaf van nieuwe tuinmeubilair.

Onze partners

Ook jaarlijkse acties zoals de Grote Clubactie, de sponsormuntenactie van Poiesz en de Rabobank Clubkascampagne zorgen voor extra inkomsten.

Superloten

Sinds 2018 biedt Impala tijdens de Grote Clubactie Superloten aan. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en kost 150 euro. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar Impala. Voor de koper is deze vorm van minisponsoring ook interessant; hij ontvangt namelijk 50 loten waarmee de winkans op prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk wordt vergroot. Daarnaast zorgt Impala voor publiciteit op de website, Facebook, Twitter, Instagram én in de nieuwsbrief.

Kopers Superloten 2019

Bent u de volgende? Stuur een mail naar communicatieavimpala.nl.

Mogelijkheden sponsoring

Impala biedt een tegenprestatie passende bij de de financiële bijdrage van de sponsor. Denk aan het aanbieden van ruimte voor een sponsorbord langs de atletiekbaan, logovermelding op de website en publiciteit op de diverse communicatiemiddelen van Impala. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar bestuuravimpala.nl.

 

Sponsors