AV Impala Drachten

Sponsoring

Impala is een actieve vereniging met ruim 500 betrokken en enthousiaste leden, waaronder ongeveer 150 jeugdleden tot en met 15 jaar. Door sponsoring zijn extra’s mogelijk. Denk aan het moderniseren van de kantine, het realiseren van een eigentijds krachthonk en de aanschaf van nieuwe tuinmeubilair. Ook jaarlijkse acties zoals de Grote Clubactie, de sponsormuntenactie van Poiesz en de Rabobank Clubkascampagne zorgen voor extra inkomsten.

Onze pakketten

We hebben drie verschillende sponsorpakketten: goud, zilver en brons. Een gouden sponsor steunt de vereniging met middelen en/of een financiële bijdrage van 1500 euro per jaar. Bij een zilveren sponsor is dit 800 euro. Een bronzen sponsor doet de vereniging de toezegging om ten minste drie jaar een Superlot te kopen tijdens de Grote Clubactie.

Superloten bij de Grote Clubactie

Een Superlot van de Grote Clubactie vertegenwoordigt 50 loten en kost 150 euro. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar Impala. Voor de koper is deze vorm van minisponsoring ook interessant; hij ontvangt namelijk 50 loten waarmee de winkans op prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk wordt vergroot. Daarnaast zorgt Impala voor publiciteit op de website, Facebook, Twitter, Instagram én in onze nieuwsbrief.  Voor de opbrengst van de Grote Clubactie wordt jaarlijks een bestemming gezocht, waar zoveel mogelijk leden van kunnen profiteren.

Mogelijkheden sponsoring

Impala biedt een tegenprestatie passende bij de de financiële bijdrage van de sponsor. Denk aan het aanbieden van ruimte voor een sponsorbord langs de atletiekbaan, logovermelding op de website en publiciteit op de diverse communicatiemiddelen van Impala. Hiervoor gaan wij graag met de sponsors in overleg; we gaan voor een win-win situatie!

Contact

Voor informatie over onze mogelijkheden kunt u mailen naar sponsoringavimpala.nl.

 

Sponsors