AV Impala Drachten

Hardloopclinic BCD Run

In aanloop naar de BCD Run op 3 maart 2024 kunnen lopers deelnemen aan een clinic. In een serie van acht trainingen werken deelnemers in groepsverband en onder begeleiding van gekwalificeerde looptrainers toe naar hun individuele prestatie op de 5 km of 10 km.

Voor wie
De clinic is geschikt voor lopers die al een tijdje hardlopen en hun afstand willen uitbreiden of tijd verbeteren. Voor deelname aan de trainingen voor de 5 km is een beginniveau van tenminste 3 km hardlopen het uitgangspunt. Loop je al wat langer, kun je minimaal 5 km afleggen en wil je je duur uitbreiden of eens een PR lopen? Dan is de clinic voor de 10 km een prachtige kans om je doel te kunnen bereiken.

Programma
De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur op de atletiekbaan van AV Impala (Sportlaan 11 in Drachten). Voor de tussenliggende weken krijg je schema’s waarmee je individueel verder kunt trainen. Zo bouw je rustig op naar jouw eigen doel voor de BCD Run. Of dat nu het uitlopen van een volgende afstand is of een mooie PR op de 10 km, onze trainers begeleiden je daarbij.

Data 
6 januari
13 januari
20 januari
27 januari
3 februari
10 februari
17 februari
24 februari

Kosten en inschrijving
Bij je deelname aan de clinic schrijf je je meteen in voor de BCD Run op 3 maart 2024. De kosten zijn € 34,00 voor de 5 km en € 35,00 voor de 10 km. Verzeker jezelf van een plekje en schrijf je hier in.

 

 

 

 

 

Sponsors