AV Impala Drachten

BCD Run

3 maart 2024 

De 3e editie van onze voorjaarsloop is op zondag 3 maart 2024. Deze loop, met de start en finish op de atletiekbaan van AV Impala, is voor velen de eerste wegwedstrijd van het seizoen. De toppers uit de drie noordelijke provincies strijden hier om het Noordelijk Kampioenschap op de 10 km. Het mooie buitengebied van Drachten is het parcours van deze wedstrijd. Naast de 10 km is er ook een loop van 5 km en kan de jeugd tot en met 15 jaar meedoen aan de kidsrun van 1,5 km. Dit maakt deze loop een perfect evenement voor iedereen!

AV Impala organiseert de BCD Run in samenwerking met hoofdsponsor Bewegingscentrum Drachten (BCD).

Inschrijven
Verzeker jezelf van een startnummer en schrijf je in vóór 3 maart a.s. Schrijf je je in voor 11 februari, dan ontvang je een startnummer met je naam. De inschrijvingskosten zijn € 10,00 voor de 10 km en € 9,00 voor de 5 km. Voor de kidsrun zijn de kosten € 2,50. Let op: er is geen na-inschrijving op de dag zelf. Verzeker jezelf dus van een startnummer en schrijf je online in.

Hardloopclinic
Ben je geen lid van AV Impala maar wil je wel onder begeleiding van gekwalificeerde looptrainers naar de BCD Run toe trainen? Dan is onze clinic misschien iets voor jou. Lees hier meer over de clinic.

 

 

Informatie

Inschrijving

Hardloopclinic

Uitslagen

Foto’s

Algemene Voorwaarden

Sponsors