AV Impala Drachten

Eindsprint Grote Clubactie

16 November 2019

We maken ons klaar voor de eindsprint van de Grote Clubactie. We hebben maar liefst 1111 loten verkocht, waarvan 5 Superloten. En hoewel we best tevreden zijn, hopen we dat het ons weer lukt om in totaal 1500 loten te verkopen.

Loten kopen kan makkelijk en snel online. Een lot kost 3 euro en van elk verkocht lot gaat er rechtstreeks 2,40 euro naar Impala. Twijfel niet en koop ook loten voor Impala. Dit kan tot 26 november. Klik op de afbeelding en koop een lot.

Lotenboekjes inleveren

Onze jeugdleden hebben zich geweldig ingezet voor de verkoop van loten. De meesten hebben inmiddels het lotenboekje ingeleverd en we hopen dat ook de laatste verkoopboekjes ook nog ingeleverd worden. Dit kan in de box in het clubhuis of bij trainer René Jaasma.

Superloten

Vijf bedrijven, namelijk Bureau Benedictus, 100% voetbal, DC Taleninstituut, Fitaal en Egberts Tweewielers kochten een Superlot van Impala. Hier zijn we superblij mee, want per verkocht Superlot gaat er maar liefst 120 euro naar Impala.

We hebben nog 3 Superloten in de aanbieding. Help jij mee om de laatste drie Superloten te verkopen? Mooi voor Impala en de koper maakt 50 keer kans op mooie prijzen.

Glansrijk over de finish

Zoals bij ons als atletiekvereniging past hopen we glansrijk over de finish te gaan. Help jij ons mee om ons doel, of zelfs een nieuw record, te halen?

Sponsors