AV Impala Drachten

G-atletiek

G-atletiek is voor kinderen met een verstandelijke beperking tot ongeveer 21 jaar. Tijdens de lessen worden de atleten op een speelse manier uitgedaagd om te bewegen. De onderdelen zijn gelijk aan die van de pupillen. Voorbeelden zijn hardlopen, verspringen, hoogspringen en werpen. Het allerbelangrijkste is het plezier in sporten en het gezellig samen bezig zijn.

Trainingstijden

De training is op dinsdagmiddag van 16.30 – 17.15 uur op de atletiekbaan. We streven bij G-atletiek naar 1 trainer op 3 atleten, zodat iedereen de aandacht kan krijgen die hij/zij verdient.

De trainers

René Jaasma is de hoofdtrainer voor de lessen G-atletiek. Hij geeft de training samen met Arjen Terpstra en Andrea de Vries. Contactpersoon voor aangepast sporten is Hilde Koopmans. De contributie is 80 euro per jaar. In de schoolvakantie is er geen les.

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via het formulier op de website. Wanneer er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden, dan kun je dit mailen naar communicatieavimpala.nl. Ook voor vragen en extra informatie kun je dit mailadres gebruiken. Bij voldoende belangstelling van volwassenen, kunnen we een 18 plus groep starten.

Sponsors