AV Impala Drachten

12 april online ALV & pubquiz

14 March 2021

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de online Algemene Ledenvergadering (ALV) op 12 april 2021 van 20.00 – 21.30 uur. Dit jaar combineren we de ALV met een pubquiz. Het wordt echt superleuk, ben jij er ook bij? Via deze link kun je deelnemen aan de ALV en pubquiz.

Een algemene ledenvergadering (ALV) houden is voor ons als vereniging verplicht. Ook dit jaar kiezen we, net als vorig jaar, voor een online-bijeenkomst. Het bestuur organiseert dit jaar de ALV samen met de activiteitencommissie. Op deze manier willen we wat moet en wat leuk is combineren.

Tijdens de online ALV praat het bestuur jullie bij over actuele zaken die spelen binnen onze vereniging. Verder geeft het bestuur informatie over de contributie, de financiële situatie van de vereniging en vraagt het bestuur instemming voor een aantal ideeën. Elk formeel deel wordt afgewisseld met een ronde met superleuke pubquiz-vragen. Voor de pubquiz maken we gebruik van Kahoot.it. Het handigst is om de vergadering via Teams te volgen op een computer en de antwoorden op de quizvragen te geven via een ander mobiel apparaat, zoals je telefoon of tablet.

De ALV mét pubquiz begint om 20.00 uur. Klik hier om de notulen van de ALV van 2020 te lezen. Heb je een opmerking over de notulen, stuur dan een mail naar secretaris@impala.nl.

Kandidaat-bestuursleden

AV Impala is sinds het aftreden van Rein Amels nog steeds op zoek naar een voorzitter. Heb je interesse, dan horen we het graag. Het is een leuke functie binnen een betrokken en enthousiast bestuur.

Vragen

Bij vragen of opmerkingen over de ALV kun je mailen met secretarisavimpala.nl.

 

Sponsors