AV Impala Drachten

#samenimpala dag zaterdag 9 juli, ben jij erbij?

28 June 2022

Impala 59 jaar! Dat willen we samen vieren op zaterdag 9 juli. Op deze dag organiseren we onze clubkampioenschappen en we hebben een recreatief programma waarbij niet prestatie, maar alleen gezelligheid & plezier telt!

Benieuwd naar het programma?

11.00 – 15.00 uur: clubkampioenschappen
Hiervoor kun je je inschrijven via atletiek.nu.

15.00 – 17.00 uur: gezelligheid & plezier
Voor alle leeftijden en trainingsgroepen kunnen teams met 4 personen eenuitdagend fun-parcours afleggen, zoals een stormbaantraject, suvivalbaanrun, wisselwedstrijd, wedstrijd waterdragen of fun-estafette. Let op! Ook broers, zussen, vrienden en familie zijn welkom. De organisatie deelt de teams in om een gelijke strijd te krijgen.

17.00 – ?: BBQ & vermaak
Na een dag vol sportiviteit kun je aanschuiven bij de bbq. Ook als je er overdag niet bij kunt zijn, ben je van harte welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Na afloop ben je vrij om gezellig te blijven ‘hangen’ voor een drankje en/of om te genieten van het vermaak door onze activiteitencommissie.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor het middagprogramma en/of de bbq, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Meedoen aan de bbq kan voor de kostprijs.

Sportieve groet,

Activiteitenteam & bestuur AV Impala

 

 

Sponsors