AV Impala Drachten

De Rabo ClubSupport Stemcampagne is geopend! Stem jij op AV Impala?

2 September 2024

Ben jij lid van de Rabobank? Stem je dan op ons bij de actie van Rabo ClubSupport? Want iedere stem is geld waard! Hiermee help je onze vereniging. Stemmen kan van 2 tot en met 24 september. De opbrengst wordt gebruikt voor FrameRunning.

Iedere zaterdag hebben er 20 FrameRunners training bij AV Impala. FrameRunning is ons sportaanbod voor kinderen met een lichamelijke beperking. Het frame maakt lopen of zelfs rennen mogelijk voor kinderen voor wie dit in het dagelijkse leven niet vanzelfsprekend is. De opbrengst van de Rabo Clubsupport gebruiken we voor het onderhoud van de frames. Maar ook voor de aanschaf van materialen die door alle trainingsgroepen te gebruiken zijn.

Stem jij op Impala

Je vindt de link in de Rabobank bankieren app. Stemmen kan ook via deze link. Leden van de Rabobank kunnen drie stemmen uitbrengen. Kunnen we op jouw stem rekenen? En vraag je ook familie en vrienden om op ons te stemmen?

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op www.rabobank/dfo. Met een en/of rekening kun je beide lid worden van de bank

Sponsors