AV Impala Drachten

Bedankt voor het stemmen op AV Impala

13 November 2021

Dankjewel, als jij op AV Impala hebt gestemd tijdens de Rabo ClubSupport!  Dankzij 174 stemmen krijgen wij het mooie bedrag van 1772,49 euro uitgekeerd van de Rabobank. Hier zijn wij enorm blij mee!

Het geld gebruiken wij voor de groep altleten van Frame Running. Deze groep atleten sport sinds de zomervakantie bij onze vereniging. Een nieuwe groep starten brengt extra kosten met zich mee en bij deze groep zetten wij ook extra trainers in, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Het geld komt dan ook zeer goed van pas.

Trots!

Leden van de Rabobank konden twee weken lang stemmen op hun favoriete club en zo meebeslissen hoe de Rabobank Drachten Friesland Oost hun sponsorgeld verdeelt. Dit jaar deden er in totaal 409 clubs en verenigingen mee. Impala eindigde in de top 5 van de clubs die de hoogste bijdrage kregen.

Nu lid worden en volgend jaar stemmen

Dit extraatje dankzij Rabo ClubSupport is natuurlijk mooi meegenomen voor de vereniging. Ook volgend jaar melden we ons hiervoor graag weer aan. Heb je een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Word dan nu lid, zodat je volgend jaar ook op ons kunt stemmen.

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op rabobank.nl/particulieren/leden. Met een en/of rekening kun je beiden lid worden van de bank.

Sponsors