AV Impala Drachten

Clubkampioenschappen zonder publiek, onze opening stellen we uit

5 October 2020

We laten de clubkampioenschappen voor pupillen en junioren op 10 oktober doorgaan. Publiek kunnen we helaas niet toelaten. Alleen de mensen die een taak hebben, krijgen toegang. Dit vinden we erg jammer, want met publiek vinden ook wij de wedstrijd leuker.

We kunnen ons voorstellen dat het vooral voor de pupillen erg jammer is, dat er geen publiek bij de wedstrijd kan zijn. Wie zich wel aangemeld heeft en nu niet meer mee wil doen, kan dit doorgegeven via pupillen@avimpala.nl.

Geen feest, wel klussen
Al onze openingsactiviteiten gaan niet door. Wel zoeken we nog steeds leden die ons helpen om de kluslijst korter te maken. De meeste klussen zijn buiten en kunnen goed op anderhalve meter afstand. Meld je aan via bestuur@avimpala.nl.

Sporten kan, kantine dicht, publiek niet welkom
Gelukkig kunnen we nog steeds met elkaar sporten. We mogen training geven, maar na de training vragen we je wel om direct naar huis te gaan. Door de nieuwe maatregel zijn ouders helaas niet welkom tijdens de training. In sommige gevallen, als het beter is voor het kind, kunnen we een uitzondering maken. Overleg dit dan met de trainingscoördinator Joost ter Doest via trainers@avimpala.nl.

Feest!
Ook wij zien er naar uit om samen op een leuke manier de nieuwe atletiekbaan te openen. Zodra hier meer over bekend is, laten we het jullie weten!

Sponsors