AV Impala Drachten

Coronamaatregelen update

26 August 2020

Let op! Dinsdagavond 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. De nieuwe maatregelen hebben ook consequenties voor het sporten bij AV Impala. Als vereniging volgen we hierin het advies van de Atletiekunie. De Atletiekunie werkt woensdag 14 oktober de nieuwe maatregelen verder uit. Daarna kun je ook berichtgeving verwachten op onze website en in een Impalees (onze nieuwsbrief) die je krijgt via de mail.

Update 26 augustus
Nog steeds hebben we te maken met andere regels vanwege het coronavirus. We willen je vragen om je aan deze regels te houden:

  • Bij het sporten op de baan en bij gebruik van materialen: desinfecteer je je handen en het gebruikte materiaal na afloop. Dit geldt ook voor de krachtruimte.
  • Er mogen maximaal 20 mensen tegelijkertijd in de kantine aanwezig zijn. Om voldoende afstand te houden, is er een nieuwe opstelling gemaakt en zijn er stoelen verwijderd. Het is niet toegestaan om deze opstelling te veranderen en/of stoelen uit de opslag te halen.
  • Er mogen maximaal 5 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn per kleedkamer. De douches kunnen niet gebruikt worden.
  • Tijdens het sporten is de 1,5 meter regel niet meer van toepassing. Maar voorafgaand aan de training, tijdens de rustmomenten, bij het wisselen van onderdelen en na afloop van de training/wedstrijd is de 1,5 meter afstandsregel voor leden van 18 jaar en ouder nog wel van toepassing. Houd 1,5 meter afstand wanneer je als groep bij elkaar staat.
  • Ga je als trainingsgroep buiten de baan, dan houd je ten alle tijde 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers.
  • Heb je klachten die passen bij corona zoals hoesten, benauwdheid en/of koorts? Dan ben je helaas niet welkom. Laat je testen bij een testlocatie.
  • Bij overtreding van de maatregelen riskeer je als trainer en als lid een boete. Deze boete is voor eigen rekening
Sponsors