AV Impala Drachten

Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?

14 November 2021

Corona update 13 november 2021

  • Bij sporten op BINNENSPORTLOCATIES is voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist.
  • Voor de BUITENSPORT is het coronatoegangsbewijs nodig voor de binnenruimtes zoals de kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine en het buitenterras.
  • De SPORTKANTINE mag met coronatoegangsbewijs tot uiterlijk 20.00 uur gebruikt worden. 

Wat betekent dit bij AV Impala?

Iemand van de groep zorgt voor de coronacheck. Omdat je elkaar binnen de groep kent, doen wij deze check eenmalig. 

Pupillentraining

Om het praktisch te houden vragen wij ouders om tijdens de training NIET te blijven bij de atletiekbaan. Datzelfde geldt voor de binnentraining. Wij hebben geen vrijwilligers om tijdens deze trainingsuren de coronacheck te doen en willen hiervoor niet onze trainers inzetten. Dit gaat immers ten koste van de training van de kinderen.

Als je uit praktische overwegingen wel graag in de kantine wilt wachten of toegang wilt tot de sporthal tijdens de training. Stuur dan een mail naar bestuur@avimpala.nl. Wij proberen dan om samen tot een oplossing te komen. Heb je geen contact gezocht via de mail? Dan is toegang tijdelijk niet mogelijk.

Algemene hygiënevoorschriften van RIVM

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

 

Bedankt voor jullie medewerking!

Bestuur AV Impala

 

Sponsors