AV Impala Drachten

Cursussen voor het opleiden van assistent-trainers

16 August 2020

Dit najaar en/of winter organiseren we bij Impala de opleiding tot trainer niveau 2, oftewel assistent-trainer. De opleiding bestaat uit vijf workshops. Een workshop bestaat uit 1 uur theorie en 1,5 uur praktijk. De opleiding wordt ondersteund met een e-learningmodule. Dit kost je ongeveer een uur per week. Na een eindgesprek en een voldoende op je eindtoets, ontvang je een certificaat.

Assistent trainer worden?
Ben jij in 2021 vijftien jaar of ouder en lijkt het jou leuk om trainers te assisteren bij de jeugdtrainingen? Of wil je de trainer ondersteunen bij het geven van de trainingen? Laat het ons dan weten. Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je, naast assisteren, ook de trainer vervangen in geval van afwezigheid.

Meld je aan!
Heb je interesse om de workshops voor assistent-trainer te volgen? Meld je dan aan via trainers@avimpala.nl. In overleg met de deelnemers bepalen we de workshopdata. AV Impala betaalt het inschrijfgeld. 

Samen zijn we Impala
De ruggegraat van AV Impala zijn de trainingen voor de leden: voor wandelen, atletiek, triatlon en de loopsport. Daarom leiden wij structureel trainers op. Onze trainers zijn ook leden van AV Impala. 

Meer weten?
Meer informatie vind je via de site van de atletiekunie:
www.atletiekunie.nl/kenniscentrum/trainer-en-coach/opleidingen/assistent-baanatletiektrainer-2
www.atletiekunie.nl/kenniscentrum/trainer-en-coach/opleidingen/assistent-looptrainer-2

 

Sponsors