AV Impala Drachten

De terugblik van… Marne van der Kooi

10 July 2019

Aan welke wedstrijd heb je meegedaan?

Ik heb meegedaan aan de Noord Nederlandse Kampioenschappen meerkamp (zevenkamp) in Stadskanaal.

Vertel…

Ik ben op zaterdagochtend vertrokken samen met mijn moeder naar Stadskanaal. We hadden deze dag 3 onderdelen: 80 meter sprint (PR gehaald), verspringen en speerwerpen (in de regen).  Na afloop zijn we naar een ‘bed and breakfast’ gereden in Drouwen. Dat was erg leuk en gezellig.

De volgende dag zijn we weer vertrokken voor de tweede dag van de meerkamp. Nog 4 onderdelen gedaan toen: 80 meter horden (PR), hoogspringen (PR 1.45 meter in de regen), kogelstoten en 1000 meter (PR).

Hoe is het gegaan?

Het ging heel goed. Ik heb me voorbereid door aan de wedstrijdtrainingen mee te doen. Met rond de 3000 punten werd ik kampioen bij de jongens junioren D1 en kreeg een gouden medaille en een mooie grote bokaal mee naar huis. Een heel geslaagd weekend.

 

Sponsors