AV Impala Drachten

Dit juryhesje past iedereen, maar wie wil het hesje dragen?

28 January 2019

Voor het komend seizoen staan er weer mooie wedstrijden op het programma. En gelukkig is er volop animo om aan de wedstrijden mee te doen. Toch is er een maar; we hebben een tekort aan juryleden. Wie* kunnen we enthousiast maken voor deze leuke uitdagende klus bij onze vereniging?

Ik heb geen ervaring…

Geen probleem. We bieden je een jurycursus aan van de atletiekunie. Gewoon in ons eigen clubgebouw. De cursus bestaat uit vier lessen van 19.30 – 22.30 uur op donderdagavond 28 februari, 14 en 28 maart en 11 april.

Ik wil best iets doen voor Impala, maar heb niet heel veel tijd…

Dan past deze klus misschien wel heel goed bij jou. We vragen je hulp voor ongeveer vier wedstrijden per seizoen. Dat valt best mee toch?

Wat levert het mij op?

Wat is er nu leuker dan iemand vertellen dat hij zijn pr heeft verbeterd? Dat geeft je zeker een goed gevoel. Oké, soms moet je ook streng en consequent zijn. Misschien iets minder leuk, maar eerlijk is eerlijk, ook dat hoort erbij. En de meeste atleten reageren gelukkig super sportief en sympathiek. Verder ontmoet je veel leuke mensen die een leuke sportieve dag willen hebben. En bovenal maak jij het mogelijk dat Impalezen kunnen meedoen aan wedstrijden.

*Wie

Ouders van een pupil of jeugdlid
Jongens/meiden/mannen/vrouwen vanaf 16 jaar

Past deze klus bij jou?

Laat het  weten aan Ton van Veen via de mail bestuuravimpala.nl of vertel het hem als je hem ziet. Twijfel je nog of wil je meer weten? Mail dan ook met Ton. Hij heeft vast en zeker antwoord op al jouw vragen.

Sponsors