AV Impala Drachten

Douma Ter Veld Tweewielers en GoedkopeEnergie.com sponsoren de triathlonjeugd

13 May 2021

Trots verschijnt de triathlonjeugd van AV Impala bij de fietstraining. Douma Ter Veld Tweewielers en www.GoedkopeEnergie.com hebben de jeugd en hun trainers in het nieuw gestoken. Ze dragen nu allemaal hetzelfde jasje en dat valt op!

“Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun sport kunnen doen”, vertelt Jelmer ter Veld. “Daarom doen wij graag een bijdrage om het betaalbaar te houden.” “Triathlon bestaat uit meerdere disciplines met elk hun eigen materiaal. Daardoor hangt er een prijskaartje aan. Dat geldt zeker voor kinderen in de groei”, vult Leendert van Achteren van GoedkopeEnergie.com aan. “Verder willen wij door deze sponsoring de jeugd en de begeleiding stimuleren om door te gaan met hun positieve initiatieven.”

Dat geeft energie!

“Kinderen zitten vol met energie. En als je ze zo fanatiek bezig ziet met hun enthousiaste trainers, dan gééft dat ook energie.” Dat past goed bij het bedrijf van Leendert. Via zijn goedkope energie vergelijker biedt hij iedereen de gelegenheid om met een paar muisklikken jaarlijks honderden euro’s te besparen op de energierekening.

Startpunt voor fietsplezier

Douma ter Veld Tweewielers heeft met fietsenwinkels in Zevenhuizen en Grootegast een mooi aanbod voor sportieve en recreatieve fietsers. Hun slogan ‘fietsplezier begint hier’ past goed. Jelmer staat met zijn collega’s vriendelijk en behulpzaam voor klanten klaar.

Teamspirit

De jeugd is superblij met de jasjes. Ze zijn nu, samen met de trainers en assistent-trainers, herkenbaar als groep. Het ziet er niet alleen mooi uit, het voelt ook nog eens erg goed.

 

Ook sponsor worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van sponsoring? Lees er meer over op onze website of stuur een mail naar sponsoringavimpala.nl.

Sponsors