AV Impala Drachten

Enthousiasme tijdens wandelclinic

9 September 2018

Zeker tien deelnemers van de wandelclinic van AV Impala besloot na afloop om gebruik te maken van het aanbod voor gratis proeflessen. Zaterdag 8 september kregen ze tijdens de clinic uitleg over houding, looptechniek en voeding. De deelnemers waren enthousiast en geïnteresseerd.

Sportfysiotherapeute Femke Giebels van Fitaal vertelde tijdens de wandelclinic over het belang van bewegen én het voorkomen van blessures. “Bewegen vermindert klachten. Mensen voelen zich écht veel beter wanneer ze meer bewegen,” aldus Femke. Sportdiëtiste Marissa Lindemulder gaf tijdens de clinic uitleg over gezonde voeding.

Wandelgroepen van Impala

Bij Impala zijn vier verschillende wandelgroepen. “Hierdoor is er altijd wel een groep die bij je past,” geeft de initiatiefneemster van de wandelclinic Door Platje aan. “Wandelen verbetert de houding en conditie. Bovendien ben je lekker buiten in de natuur en kun je het gezellig samen met anderen doen.”

 

Gratis proeflessen

Voor iedereen die de wandelclinic heeft gemist, maar wel graag wil kennismaken met de mogelijkheden van Impala, is het mogelijk om vier lessen kosteloos mee te doen. Meer informatie over de tijden en trainers van de wandelgroepen is te vinden op de website www.avimpala.nl. Ook kun je bellen met Door Platje. Haar telefoonnummer is 05 12 77 72 23.

Sponsors