AV Impala Drachten

Geef je voor 3 juli op voor de Family Fun Dag en bbq!

17 June 2019

AV Impala organiseert op zaterdag 6 juli vanaf 15.00 uur de jaarlijkse Family Fundag. Dit is een gezellige activiteit voor iedereen: voor ervaren en onervaren atleten, beginners en toppers, jong en oud, leden en niet leden. Dankzij de speciale ‘Athletics Champs Family formule’ kan echt iedereen meedoen!

Kom jij ook?

Je kunt je alleen aanmelden of samen met bijvoorbeeld je broer, zus, vader, moeder, vriend, vriendin, opa en oma. Iedereen is welkom. Als je wilt, mag je zelfs een heel team aanmelden. Een team bestaat uit maximaal 10 personen, waarvan maximaal 3 volwassenen. Heb je geen team? Geen probleem. Dan zoeken wij een leuk team voor je.

Programma 

15.00 uur  Start Family Fun
17.00 uur  Barbecue en voor de kinderen is er een stormbaan

Kosten

Meedoen aan de Family Fundag is gratis. Aansluitend is er een bbq. De kosten voor de bbq zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 14 jaar. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt deze bij de bar afrekenen.

Aanmelden Family Fundag

Door het invullen van het formulier kun je jezelf en je familie en/of vrienden opgeven voor de Family Fundag en de barbecue. Opgeven kan tot woensdag 3 juli. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Sponsors