AV Impala Drachten

Spannende extra training tijdens Global Running Day

13 June 2024

Met een spannende hardlooptraining vierde Impala op 5 juni de Global Running Day. Maar liefst 40 enthousiaste deelnemers deden mee aan deze extra training. Ze speelden het WhatsApp-moordspel van de organisatie Stadunique.

In vier groepen gingen de lopers op pad door Drachten, waarbij ze met behulp van een een kaart en foto’s op zoek moesten naar specifieke locaties, zoals bijvoorbeeld een standbeeld of een schildering. Wanneer ze de locatie hadden gevonden, konden ze als ‘bewijs’ vanaf die plek een groepsfoto appen en kregen ze een aanwijzing voor het oplossen van de moordzaak.

Drie van de vier groepen wisten de moordenaar, het moordwapen, het tijdstip én de moordlocatie te achterhalen. Eén groep had net iets te weinig aanwijzingen om tot de oplossing te komen, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen had veel plezier en de competitie zorgde voor extra enthousiasme.
Na afloop konden de deelnemers onder het genot van een drankje en wat lekkers napraten over deze spannende en uitdagende hardlooptraining. Het was een geweldige avond vol sportiviteit en samenwerking!
Sponsors