AV Impala Drachten

Impala bestaat 60 jaar: tijd voor clubfeest!

29 November 2023

Impala viert 16 december haar 60 jarig jubileum. ‘s middags zijn er leuke clinics voor de jeugd en ‘s avonds is er een feestelijk programma voor de AB’ ers, senioren, masters, vrijwilligers en oud-Impalezen. We vinden het geweldig als jij er ook bij bent. Lees snel verder en ontdek meer over de activiteiten op 16 december!

Doe je mee aan 1 van de clinics van een Nederlandse kampioen?

Hoe tof is dat? Op 16 december kun je een clinic volgen van een Impalees die het in de sport ver heeft geschopt! Maar liefst drie Nederlands kampioenen staan voor je klaar om een clinic te geven. Waar kies jij voor? Hoogspringen met Douwe Amels, hardlopen met Andrew Larasen of triathlon met Menno Iedema? De clinics zijn speciaal voor onze jeugdleden en starten om 16.00 uur op de baan. Wil je meedoen? Meld je dan aan.

Leuke sprekers en gezellig samenzijn voor iedereen van 16 jaar en ouder

‘s avonds heeft de activiteitencommissie een programma samengesteld met leuke sprekers, een pubquiz en vooral heel veel tijd voor gezelligheid met leuke muziek en een hapje en een drankje! Kom je ook? Neem dan een leuke herinnering mee van jou als (oud) lid van Impala. Aanmelden is niet nodig. Je bent welkom vanaf 19.30 uur.

Sponsors