AV Impala Drachten

Impala krijgt royale cheque van de Grote Clubactie

14 January 2019

De Grote Clubactie verliep voor Impala zeer succesvol. Eind december kreeg Impala van de organisatie een cheque van maar liefst € 3583,40. Dit bedrag is behaald door de verkoop van 1526 loten. Dit is ruim 60% meer dan vorig jaar. Deze prachtige opbrengst is mede te danken aan het enthousiasme waarmee de jeugdleden loten verkochten.

Beloning

De verkopers van de Impala kregen bij verkoop van 15 loten een fraaie Impalabidon cadeau en dat motiveerde. Daarnaast werden de topverkopers ook nog eens beloond met mooie cadeaus dankzij de sponsoring van Boekhandel Van der Velde, Veneboer Sport, Hemmes Schoenen, Duifhuizen tassen, Intertoys, en Top1Toys.

Superloten

Ook heeft Impala in 2018 voor het eerst Superloten verkocht. De eerste koper was Best2Wielers in Beetsterzwaag. Daarna kochten 100% voetbal/teamwear en Hema Drachten een Superlot. Bureau Benedictus en DC Taleninstituut gaven de verkoop tijdens de eindsprint nog een boost.

Besteding

De opbrengst van de Grote Clubactie wordt gebruikt voor het vernieuwen van het materiaalhok. De komende maanden willen we samen met leden nadenken hoe het ideale materiaalhok voor Impala eruit ziet en de plannen uitwerken in een projectplan.

Weet jij hoe we het geld kunnen besteden?

Heb jij goede ideeën voor het materiaalhok, ben jij goed met cijfers, heb je bouwkundig inzicht, maken jouw handen wat je ziet, kun je de administratie op orde houden, weet jij hoe je de inkoop van materialen slim kunt regelen, kun jij de ideeën goed op papier zetten? Dan nodigen we je van harte uit om mee te denken. Laat via communicatieavimpala.nl dat je mee wilt denken en werken aan het projectplan. Of mail als je eerst meer informatie wilt.

Sponsors