AV Impala Drachten

Mooie Craftkleding met korting bij Intersport Drachten!

19 July 2021

Let op! Actie is verlengd tot 31 augustus 2021!

Dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie van 2020 én sponsoring door Intersport Drachten helpen we mee om de jeugd van onze vereniging in het nieuw te steken. Voor onze pupillen schaffen we als vereniging mooie hardloopjasjes aan, die de pupillen via een leenconstructie kunnen gebruiken. De junioren kunnen vanaf zaterdag 22 mei t/m dinsdag 31 augustus hetzelfde jasje bestellen met 50% korting. Hier zijn we blij mee. Het dragen van clubkleding vergroot het clubgevoel!

De hardloopjasjes zijn van het merk Craft. Dit merk levert sportkleding van goede kwaliteit. Een aantal Impalezen heeft het jasje getest. Zij zijn erg tevreden over het draagcomfort. Op zowel de voorzijde als de achterzijde staat het logo van Impala, waardoor we goed herkenbaar zijn als sporters van AV Impala. Leuk voor tijdens de training, maar ook wanneer we straks weer mee kunnen doen aan wedstrijden.

Voor wie?
Deze aanbieding is voor alle jeugdleden van Impala. Dus voor jeugdleden van atletiek, van de g-atletiek, van de loopgroepen en van de triathlon.

Waarom een leenconstructie voor de pupillen?
Omdat onze jongste leden misschien wel elk jaar een andere maat nodig hebben, kiezen wij bij de pupillen voor een bruikleenconstructie. Als het jasje te klein is, kan dit omgeruild worden voor een grotere maat. Voor het gebruiken van het jasjes passen we een bruikleenovereenkomst toe. Het verstrekken en omruilen van het jasje gaat via de pupillencoördinatoren. Alle pupillen ontvangen hier binnenkort meer informatie over via de mail.

Korting voor junioren
Alle junioren krijgen van Impala van 22 mei tot en met zaterdag 12 juni 50% korting op de aanschaf van een hardloopjasje. Het jasje met logo op de voor- en achterzijde kost tijdens de actieperiode slechts 25 euro. Ook is het mogelijk om voor 5 euro de eigen naam op de voorzijde te laten drukken (In het voorbeeld staat de naam Tollien). De jasjes kunnen bij Intersport in Drachten gepast en besteld worden. Pupillen die liever zelf een jasje aanschaffen, omdat ze bijna overgaan naar de junioren kunnen ook gebruik maken van de korting. De kindermaat van het jasje is met korting 21 euro.

Intersport Drachten introduceert Craft trainingsitems voor Impala
Intersport heeft behalve de jasjes ook een mooi assortiment trainingsitems van Craft voor AV Impala samengesteld. Deze items zijn scherp geprijsd. Daarnaast biedt Intersport ons vaaf 22 mei tot en met 12 juni een exclusieve korting van 10%. Van alle kleding is een pasmodel aanwezig in de winkel. Je kunt gewoon tijdens een winkelbezoek de kleding passen, een afspraak maken is niet nodig. Doe je mee aan officiële wedstrijden, dan is de wedstrijdkleding verplicht. Deze kleding is ook verkrijgbaar via Intersport.

Mklik hier voor meer informatie over de wedstrijdkleding en een overzicht van alle trainingsitems.

Impala/Craft-kleding voor senioren
Uiteraard kunnen ook senioren de kledingitems van Craft bestellen. Ook hiervoor geldt in de actieperiode van 22 mei tot en met 12 juni een korting van 10%.

Hoe is de opbrengst van de Grote Clubactie nu verdeeld?
De opbrengst van de Grote Clubactie in 2020 was 4967 euro. Een groot deel hiervan is te danken aan de inzet van onze jongste leden; de pupillen. Ook zijn er 16 Superloten verkocht. Dit is meer dan ooit tevoren. Een mooi resultaat van één jaar sponsorcommissie.

Voor de pupillen zijn 60 jasjes aangeschaft van 41,99 euro. Dit is een uitgave van 2519,40 euro. De kosten die we als vereniging maken voor de junioren voor de korting die we bieden op de hardloopjasjes kunnen we moeilijk inschatten. Dit is afhankelijk van het aantal bestelde items. Mocht er uiteindelijk nog een bedrag over zijn van de opbrengst van de Grote Clubactie, dan wordt hiervoor door de sponsorcommissie in overleg met het bestuur een besteding gezocht waarvan zoveel mogelijk jeugdleden kunnen genieten.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie van AV Impala zet haar in voor extra gelden voor AV Impala. De Grote Clubactie, Rabobank Clubkascampagne en de Jeugd Sponsoractie zijn hierbij belangrijke campagnes. Maar er is meer mogelijk. Er zijn mooie sponsorpakketten samengesteld en er is nagedacht over tegenprestaties voor onze sponsors. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar sponsoring@avimpala.nl.

Sponsors