AV Impala Drachten

Koop nu de exclusieve Impalabidon

19 February 2019

Je hebt ze vast al wel gespot; de Impalabidons. Verkopers van de Grote Clubactie ontvingen deze als beloning bij verkoop van 15 of meer loten. We kunnen ons voorstellen dat ook andere leden graag deze bidon willen bemachtigen, daarom is het vanaf nu mogelijk om deze te kopen. Het is een limited edition, dus op = op. De prijs is 4,50 euro. 

Waar kan ik deze bidon kopen?

Je kunt deze bidon kopen in de kantine van AV Impala op dinsdag- en woensdagavond vanaf 20.30 uur. Lukt het je niet op deze avonden, dan zijn er nog andere opties. Dit zijn:

  • Je stuurt een mail naar Hilde Koopmans via communicatieavimpala.nl. Je kunt de bidon dan ophalen op zaterdagochtend of maandagmiddag tijdens de training van de pupillen. Betaling gaat ter plekke via een betaalverzoek of contante betaling.
  • Je stuurt een mail naar Femke Giebels via secretarisavimpala.nl. je kunt de bidon dan op maandagavond ophalen. Betaling gaat ter plekke via een betaalverzoek of contante betaling.
  • Zit er geen geschikt tijdstip voor je bij? Stuur dan een mail naar communicatieavimpala.nl met hierin jouw mogelijkheden. Het lukt vast om samen een oplossing te vinden.

 

Sponsors