AV Impala Drachten

Maatregelen ivm corona (update 22-3-’20)

22 March 2020

Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijkse leven. Dat geldt ook voor de sportwereld en dus voor ons als Impalezen. Al onze sportactiviteiten gaan tot nader order niet door. Deze maatregel is nodig om zo samen de verspreiding van het coronavirus adequaat aan te pakken.

Vermijd sociale contacten
Natuurlijk begrijpen we dat je wel wilt sporten, maar hierbij doen we een dringend verzoek op jullie om ook tijdens het sporten sociale contacten te vermijden. Dit betekent dat je niet afspreekt om samen met anderen te sporten. Ook niet in kleine groepjes. Wil je sporten/bewegen, doe dit dan individueel.

Meer weten
Lees ook de veelgestelde vragen op de website van NOC*NSF. En check voor de nieuwste ontwikkelingen de website van het RIVM.

Houd je aan de richtlijnen
We hebben er bij Impala voor gekozen om geen alternatieve trainingen aan te bieden via de website. Dit omdat er heel veel verschillende disciplines zijn en veel verschillende niveaus, maar ook omdat we vinden dat we hiermee wellicht samen sporten stimuleren. Gebruik je gezonde verstand en houd je aan de richtlijnen.

Hoe meer mensen zich nu aan de richtlijnen houden, des te eerder kunnen we straks weer samen sporten. Pas goed op jezelf en elkaar!!!


Sportieve groet van het bestuur

Sponsors