AV Impala Drachten

Meedoen aan de 8 van Drachten

14 April 2019

De vijftiende editie van de 8 van Drachten is op zondag 16 juni. Met sportieve uitdagingen voor wandelaars, hardlopers en fietsers is er voor elk wat wils. De organisatie is in handen van Impala, SportsDrachten en Fietstoerclub Smallingerland.

Wandelen

Wandelaars kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden: 8, 16, 24 en 32 km. Inschrijven kan op de dag zelf in het clubhuis van Impala. De inschrijfkosten zijn 4 euro. Leden van de KWBN betalen 3 euro en leden van Impala 2,50 euro.

Hardlopen

De route voor de hardlopers gaat van Beetsterzwaag naar Drachten. Inschrijven kan tot en met zondag 2 juni 2019 via het inschrijfformulier op inschrijven.nl. Inschrijven voor de bedrijvenloop kan tot en met zondag 2 juni 2019 via het inschrijfformulier bedrijven. Scholen kunnen t/m 17 mei inschrijven via dit inschrijfformulier Scholenloop. Jeugd tot en met 15 jaar kan meedoen aan de jeugdloop van 1 mijl. Meer informatie vind je op https://8vandrachten.nl/

Fietsers

Fietsers kunnen meedoen aan de fietstoertocht. Er zijn twee afstanden: 40 km en 88 km. Inschrijven kan vanaf 1 april via deze link.

Sponsors