AV Impala Drachten

Natte competitiedag herenteam Harderwijk

5 July 2021

Zondag 4 juli reisde het herenteam (een mix van junioren, senioren en masters) van AV Impala af naar Harderwijk voor de competitiewedstrijd in de tweede divisie. De dag begon zonnig en broeierig en eindigde in de stromende regen met onweer.

Vanwege het coronavirus was dit de enige competitiewedstrijd voorafgaand aan de promotie/degradatie wedstrijd in september. Voor de heren was het daarom van belang om op deze dag goede prestaties te leveren. En goede prestaties zijn er geleverd! Er zijn een aantal persoonlijke records gesneuveld of er werden tijden gelopen en afstanden geworpen die het persoonlijke record bijna evenaren. Zeker knap gezien het gebrek aan wedstrijden dit jaar en vorig jaar.

Vanwege het slechte weer tegen het einde van de wedstrijd is de tweede serie van 4x400m afgelast. Helaas voor de heren van Impala zaten zij in de eerste serie, in de stromende regen en met een klap onweer hebben zij daarom ‘voor niks’ gelopen (de behaalde punten van 4x400m tellen niet mee). Desondanks heeft het herenteam zich weten te handhaven in de tweede divisie en kunnen ze volgend jaar weer aan de volledige reeks competitiewedstrijden in de tweede divisie deelnemen.

Sponsors