AV Impala Drachten

Nieuwe maatregelen vanwege corona

5 November 2021

We waren blij met het besluit van het kabinet dat er geen controle nodig is voor buitensport. Dat is goed nieuws. Toch hebben we ook te maken met nieuwe regels. Deze nieuwe regels stellen ons als vereniging voor een grote uitdaging.

Wat betekent dit?

In het kort betekent dit dat je voor het krijgen van toegang tot ons clubgebouw een toegangsbewijs nodig hebt. Ook voor de indooractiviteiten (sporthal en zwembad) is er een verplichte toegangscontrole voor 18+ leden én voor de ouders/verzorgers die als publiek aanwezig willen zijn.

Wat nu?

Het belangrijkste is dat iedereen mee kan doen aan de buitensportactiviteiten van Impala. Wil je gebruik maken van het clubgebouw (kantine, kleedkamer, toilet of krachthonk) of koffiedrinken op het terras? Dan zijn wij verplicht om de toegangscontrole uit te voeren. Dat geldt ook voor de 18+ leden die in de sporthal en het zwembad trainen.

Hoe?

Wij kunnen dit als vereniging alleen doen wanneer wij hulp krijgen van leden uit de trainingsgroep. Per trainingsgroep is er iemand nodig die deze controle gaat doen. Wij gaan dit de komende week als bestuur inventariseren. Na de inventarisatie en de persconferentie van 12 november, komen wij met een nieuw bericht.

We hopen om samen met jullie tot een werkbare oplossing te komen #samenimpala!

Sponsors