AV Impala Drachten

Opening van onze nieuwe atletiekbaan

27 September 2020

Goed nieuws: we kunnen weer op de atletiekbaan trainen. En op 10 oktober hijsen we de vlag. Dan openen we onze baan met clubkampioenschappen. ’s Ochtends voor de pupillen en g-atleten en ‘s middags voor de junioren CD. 

De clubkampioenschappen krijgen een feestelijk tintje. Toch kunnen we door het coronavirus niet zo groots uitpakken, dan we eigenlijk zouden willen. Wat betekent dit?

Welkom, mits…
De atleten die meedoen aan de clubkampioenschappen, zijn welkom met één begeleider. Je moet je melden bij de ingang. Je krijgt hier je startnummer én een lootje, waarmee je kans maakt op een leuke prijs. Verder nodigen we een aantal gasten uit. Deze gasten zijn leden en relaties die betrokken zijn bij de aanleg van onze nieuwe atletiekbaan. Ben jij geen atleet, begeleider of genodigde? En ben jij niet betrokken bij de wedstrijdorganisatie? Dan kunnen we je helaas op deze dag niet binnenlaten.

Challenge voor iedereen
We vieren niet alleen feest op 10 oktober. De activiteitencommissie heeft een mooie challenge bedacht voor alle trainingsgroepen van AV Impala. Hierover hoor je later meer!

Clubkampioenschappen voor junioren AB en senioren
Omdat we niet te veel mensen tegelijk kunnen toelaten op de baan, zijn de clubkampioenschappen voor de junioren AB en senioren op vrijdag 2 en 9 oktober tijdens de trainingsuren.

Jouw hulp is nodig
We zijn trots op onze nieuwe baan. De demping voelt goed en hij is prachtig rood! Met dezelfde trotsheid willen we ook naar ons clubgebouw en terrein kijken. Hiervoor is jouw hulp hard nodig. We zoeken mensen die glasvezel kunnen plakken, kunnen schuren en verven, lekker willen soppen of buiten klussen willen aanpakken. Dit kan op onze klusdag van 3 oktober, maar het mag natuurlijk ook op een tijdstip dat jou beter uitkomt.

Kies je klus
In het clubgebouw hangt een overzicht met alle klussen. Kies hier de klus die bij jou past. Kom je niet in het clubgebouw, laat dan via bestuur@avimpala.nl weten wat jij kunt doen. Maak er een leuke ochtend/middag/avond van samen met je sportvrienden. Als we even doorzetten, kunnen we straks samen genieten en ons trots voelen op wat we hebben bereikt!

Sponsors