AV Impala Drachten

Poulewinst en 2 clubrecords bij de tweede competitiewedstrijd senioren

13 June 2024

De dames reisden 2 juni af naar Gendringen waar het team overall weer goede prestaties heeft neergezet, waaronder een clubrecord op hink-stap-springen door Hilde Wagenaar! Met een sprong van 10,43m wist ze ruim verder te springen dan het oude clubrecord uit 2006. Met een onfortuinlijke val op de finishlijn bij de 4x100m werd de dag afgesloten met wederom een 1e plaats in de poule. Hiermee hebben de dames hun 5e plaats in het landelijke klassement van de 3e divisie weten te handhaven!

Ook het herenteam kijkt enorm tevreden terug op hun competitiewedstrijd in de 2e divisie. Hun wedstrijd was in Wageningen. Hier heeft Piter Nijboer het clubrecord kogelslingeren uit 2003 met een afstand van 54,26m uit de boeken geslingerd. Naast deze topprestatie zijn er nog veel andere goede prestaties neergezet, waardoor de heren ruim op de 1e plaats in de poule zijn geëindigd en momenteel op de 7e plaats staan in het landelijke klassement!

Beide teams koersen momenteel af op de promotiewedstrijd in september. Met vertrouwen maken beide teams zich op voor de laatste competitiewedstrijd dat over drie weken plaats zal vinden.

Sponsors