AV Impala Drachten

Rabobank Clubkas Campagne goed voor 1100 euro

11 July 2018

Het bestuur wil iedereen bedanken die tijdens de Rabobank Clubkas Campagne heeft gestemd op Impala. Dankzij 230 stemmen ontvingen we dinsdagavond een royale cheque van de Rabobank van maar liefst 1100 euro. Dit geld kunnen we goed gebruiken voor het moderniseren van het krachthonk.

1 stem is 4,78 euro

Leden van de Rabobank konden twee weken lang stemmen op hun favoriete club en zo meebeslissen hoe de Rabobank Drachten Friesland Oost hun sponsorgeld van 90.000 euro verdeelt. Dit jaar deden er in totaal 236 clubs en verenigingen mee. Impala eindigde in de top 10 van de clubs die de hoogste bijdrage kregen. Per stem kreeg de club 4,78 euro.

Nu lid worden en volgend jaar stemmen

Dit extraatje dankzij de Rabobank Clubkas Campagne is natuurlijk mooi meegenomen voor de vereniging. Ook volgend jaar melden we ons hiervoor graag weer aan. Ben je nog geen lid? Dan de vraag of je dit nu wilt regelen, zodat we volgend jaar ook een stem van jou kunnen krijgen.

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op rabobank.nl/particulieren/leden. Met een en/of rekening kun je beiden lid worden van de bank.

Sponsors