AV Impala Drachten

Samen voor Impala

21 September 2019

#samenimpala; deze woorden verschijnen steeds vaker in de social media van AV Impala. En dat is niet voor niets. Hiermee willen we benadrukken dat we er samen voor kunnen zorgen dat we een vereniging zijn én blijven. Dit is onlosmakelijk verbonden met zo nu en dan een vrijwillige inzet door leden en voor wie dat niet wil wellicht een contributieverhoging.

Vragenformulier

Inmiddels hebben 200 leden het vragenformulier over vrijwilligerswerk ingevuld. Het is natuurlijk lastig om iedereen (jeugdleden en ouders van pupillen) te treffen tijdens trainingen, maar online invullen is ook een mogelijkheid. En uiteraard volgt er een tweede ronde. De respons van de eerste 200 leden is verwerkt. Deze mensen kunnen de komende periode benaderd worden voor het doen van een klus of klusje.

Klik hier voor het invullen van het formulier.

Compliment

Tot slot ook een groot compliment voor de leden die al jaren heel veel werk verzetten of de leden die sinds de actie zonder problemen de handen uit de mouwen steken. Zo is bijvoorbeeld het onderhoud van het clubgebouw verdeeld over de verschillende trainingsgroepen en het resultaat hiervan valt zeker op. Kijk: daar houden we van!

Sponsors