AV Impala Drachten

Spaar jij met ons mee bij de Poiesz?

11 February 2024

Je kunt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024 weer sponsormunten sparen bij de Poiesz. De opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie gebruiken we om de activiteiten voor onze jeugdleden zo goedkoop mogelijk te houden. Wij moedigen je daarom aan om je boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen voor Impala.

Munten inleveren

Je kunt de munten inleveren in de koker van AV Impala bij de Poiesz aan de Oudweg in Drachten. Kom je wel in de Poiesz, maar niet in deze Poiesz, dan kun je de munten ook in het clubhuis inleveren. De sponsorcommissie zorgt er dan voor dat de munten in de koker van Impala komen.Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

Hulp gevraagd!

In de week van 1 tot en met 7 april mag Impala zich presenteren in de Poiesz. Voor zaterdag 6 april zoeken we nog een paar jeugdleden die het leuk vinden om hierbij te helpen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Hilde via communicatieavimpala.nl. Als beloning mag je mee naar het gala van Poiesz met bekende artiesten. Wanneer er meer hulp is dan kaarten, wordt door loting bepaald wie mee mag.

Sponsors