AV Impala Drachten

Stem jij ook op Impala bij de Rabo ClubSupport?

4 September 2023

Ben jij lid van de Rabobank? Stem je dan op ons bij de actie van Rabo ClubSupport? Want iedere stem is geld waard! Stemmen kan van 4 tot en met 26 september. Je vindt de link in de Rabobank bankieren app of in de brief die je thuis kreeg met de post. Stemmen kan ook via deze link.

Impala hoopt op een mooie opbrengst door Rabo ClubSupport. De opbrengst gebruiken we voor het realiseren van een nieuw krachthonk en materialenhok. De ideeën hiervoor zijn gepresenteerd tijdens de ALV in april van dit jaar.

Stem jij op Impala?

Leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. Kunnen we op jouw stem rekenen? En vraag je ook familie en vrienden om op ons te stemmen?

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op www.rabobank/dfo. Met een en/of rekening kun je beide lid worden van de bank

Sponsors