AV Impala Drachten

Steun Impala tijdens de Rabobank Clubkas Campagne  

21 September 2019

Ben jij lid van de Rabobank? Dan vragen we jou om tijdens de Rabobank Clubkas Campagne te stemmen op AV Impala. Stemmen kan van 27 september tot en met 11 oktober. De opbrengst wordt gebruikt voor nieuw tuinmeubilair.

Impala hoopt op een mooie opbrengst met de Rabobank Clubkas Campagne. Samen met de opbrengst van de Grote Clubactie wordt dit besteed aan nieuw en degelijk tuinmeubilair. Vorig jaar leverde deze campagne Impala met 230 stemmen een bedrag van 1100 euro op.

Stem jij op Impala?

Rabobank Drachten Friesland Oost stelt voor deze campagne in totaal een bedrag van €150.000,- beschikbaar. Elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. Kunnen we op jouw stem rekenen? En vraag je ook familie en vrienden om op ons te stemmen?

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op www.rabobank/dfo. Met een en/of rekening kun je beide lid worden van de bank

Sponsors