AV Impala Drachten

Steun Impala via Rabo ClubSupport

13 October 2020

Ben jij lid van de Rabobank? Stem je dan op ons bij de actie van Rabo ClubSupport? Want iedere stem is geld waard! Stemmen kan van 5 oktober tot 25 oktober. Je vindt de link in de Rabobank bankieren app of in de brief die je thuis kreeg met de post.

Impala hoopt op een mooie opbrengst door Rabo ClubSupport. De opbrengst gebruiken we voor nieuwe clubkleding en materialen voor onze jeugdleden. Vorig jaar kregen we dankzij Rabo ClubSupport een bedrag van 1290 euro door 178 stemmen.

Stem jij op Impala?

Rabobank Drachten Noordoost Friesland investeert dit jaar 200.000 euro in Rabo ClubSupport. Elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. Kunnen we op jouw stem rekenen? En vraag je ook familie en vrienden om op ons te stemmen?

Wanneer ben je lid van de Rabobank?

Klant zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost betekent niet automatisch dat je lid bent van de bank. Klanten van Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Drachten Friesland Oost. Is dat niet het geval, dan kun je het lidmaatschap aanvragen op www.rabobank/dfo. Met een en/of rekening kun je beide lid worden van de bank

Sponsors