AV Impala Drachten

Terug in de tijd tijdens het clubfeest

30 November 2018

De 15e van december is het weer zo ver: het jaarlijkse clubfeest voor A/B junioren, senioren, masters, triatleten, wandelaars en vrijwilligers. Na het geslaagde clubfeest van vorig jaar hopen wij jullie dit jaar allemaal weer te zien. Dit jaar neem het Activiteitenteam jullie mee terug in de tijd en zal er een spannende strijd gevoerd worden met verschillende tijdperken als decor.

Trek je mooiste outfit aan

Wat doet jou denken aan vroeger? Trek je mooiste outfit aan om helemaal in de stemming te komen en misschien win je wel de prijs voor de beste outfit van de avond! Wij zien jullie graag de 15e!

Groet van het Activiteitenteam

ps… het Activiteitenteam is op zoek naar versterking!  

Elk jaar organiseren we als activiteitenteam verschillende activiteiten voor Impala. Zo gaan we elk jaar op kamp met de pupillen, junioren en senioren en organiseren we verschillende clubfeesten. Lijkt het jou leuk om hier aan mee te werken? Ben jij enthousiast, creatief en vind je het leuk om samen activiteiten te bedenken en te organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse? Stuur een berichtje naar activiteitenavimpala.nl.! Na het geslaagde clubfeest van vorig jaar hopen wij jullie dit jaar allemaal weer te zien.

Sponsors