AV Impala Drachten

Terugkijken op de derde Athletic Champs

11 July 2018

Tijdens de derde Athletic Champs wedstrijd van het seizoen wist Wieger zaterdag 7 juli maar liefst vier nieuwe persoonlijk records te veroveren. “Het ging wel lekker,” schrijft hij in zijn wedstrijdverslag. Samen met nog 39 Impalezen deed hij mee aan deze wedstrijd in Steenwijk. “Ik was het meest blij met mijn pr bij kogelstoten.” En terecht; hij stootte de kogel maar liefst 7,10 meter!

Ook voor de andere pupillen was het een goede dag. “Het is leuk om te zien dat ze steeds beters worden,” vertelt één van de ouders. “Er waren weer leuke persoonlijke records voor de kinderen.” In totaal kwam Impala uit met vijf teams.

Lees hieronder het wedstijdverslag van Wieger:

“Afgelopen zaterdag had ik een wedstrijd in Steenwijk. De onderdelen die ik toen moest doen waren hordelopen, vortex werpen, kogelstoten, estafette, polstokver, hoogspringen en de duurloop. Ik had 4 keer een pr dus het ging wel lekker. Ik was het meest blij met mijn pr bij kogelstoten. We mochten alles ook vaak doen want we zaten met zijn zessen in een team. Het  was wel warm dus  de duurloop was aardig zwaar. We waren eerste in de poule. Het was een leuke wedstrijd!”

Sponsors