AV Impala Drachten

Triathlontrainingen voor pupillen en junioren

21 September 2019

Impala biedt vanaf 1 oktober ook triathlontrainingen aan voor kinderen. De kinderen kunnen de reguliere atletiektrainingen volgen en deze uitbreiden met een wekelijkse zwemtraining op de zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur. Verder is er één keer per maand een complete trainingsochtend waarbij alle onderdelen van triathlon aan bod komen.

Voor jeugd van 8 tot 16 jaar

De triathlontrainingen zijn voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Meedoen aan de zwemtraining mag alleen met zwemdiploma. Alle leeftijden trainen tegelijk, maar zijn meerdere trainers zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De complete trainingsochtend is van 9.30 – 12.00 uur en bestaat uit lopen, fietsen, het oefenen van wissels en daarna zwemmen. Meedoen mag op een racefiets of ATB, maar kan ook op een gewone fiets. Vanaf het voorjaar in 2020 organiseert Impala ook wekelijkse fietstrainingen.

Sponsoring Decatlon

Dankzij sponsoring van de Decatlon zijn er leenhelmen, zwembrillen en trainingsmaterialen. Behalve zwem- en sportkleding én een fiets heb je dus niets nodig om met triathlon kennis te maken!

Meer weten?

Heb je belangstelling om mee te doen, neem dan contact op met de trainer: Lizette van der Vegt door te bellen 06-23334429 of via de mail triathlontrainer avimpala.nl.

Je kunt je lidmaatschap omzetten van atletiek naar triathlon door een mail te sturen naar de ledenadministratie: ledenadministratie avimpala.nl.

Sponsors