AV Impala Drachten

Vacature: trainer sportief wandelen

30 September 2022

Bij AV Impala zijn twee wandelgroepen voor sportief wandelen. In beide groepen trainen ongeveer 10 enthousiaste leden. Behalve dat de leden genieten van het samen bewegen, vinden ze het ook fijn om na afloop gezellig een kop koffie of thee te drinken. Op dit moment is er voor deze groep maar één trainer, daarom zoeken we versterking!

Wie zoeken we?

Een enthousiaste man of vrouw, die het leuk vindt om anderen te motiveren en uit te dagen om te bewegen. Een diploma is niet perse nodig. Wel vinden we het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan en ervan geniet om samen met een groep iets te ondernemen.

Wat bieden we?

We bieden je de kans om samen met een groep gemotiveerde leden te wandelen. Dit kan op maandagochtend en/of woensdagochtend van 9.30 – 10.30 uur. Samen met de huidige trainer heb je een actieve rol bij het organiseren van de wandelgroepen. Verder kom je in aanmerking voor een passende vrijwilligersvergoeding. En niet onbelangrijk; je maakt deel uit van een gezellige en sportieve tak van onze vereniging en maakt ook zelf je gezonde wandelkilometers.

Enthousiast?

Ben je nieuwsgierig geworden en/of enthousiast? Dan maken we graag een afspraak met jou voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor bellen met Door Platje. Haar telefoonnummer is 06 21 91 61 13. Een mail sturen mag ook. Stuur je mail dan naar communicatieavimpala.nl.

Sponsors