AV Impala Drachten

Vacature voorzitter AV Impala

10 July 2020

AV Impala zoekt een voorzitter die samen met het bestuur, vrijwilligers en leden wil werken aan het versterken van de vereniging.

Doen waar je goed in bent!

Hoe je invulling geeft aan deze functie bepaal je samen met de andere bestuursleden. We vinden het belangrijk dat je kunt doen, waar je goed in bent. Zo zijn alle rollen binnen het bestuur ingevuld en hierdoor ontstaat een mooie dynamiek. De andere bestuursleden zijn: Ton van Veen, Joost ter Doest, Remco Bouma, Cato Bontekoe en Hilde Koopmans.

We doen het samen

We zoeken iemand die enthousiast is en betrokken bij onze vereniging. Het maakt niet uit of je een wandelaar bent, een triatleet, een loper of atleet. Jong of oud, man of vrouw. Wat we wel belangrijk vinden is dat je mogelijkheden ziet en dat je je vrijwillig wilt inzetten voor AV Impala. Wees vooral niet bang dat je als voorzitter alles moet doen. Als bestuur pakken we de klussen samen op; samen zijn we Impala!

Daag jij jezelf uit?

Heb jij de hele tekst gelezen? We hopen dan dat je nu denkt dat deze functie wel iets voor jou kan zijn! Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Stel ze dan gerust via bestuur@avimpala. We beantwoorden je vragen graag. En wie weet sluit jij straks bij onze maandelijkse vergadering aan!

Sponsors