AV Impala Drachten

WC-rol Athletics Champs Challenge, doe je mee?

25 April 2020

AV Impala daagt de pupillen van AV Impala uit met de WC-rol Athletics Champs Challenge. Trainers Sierd Wijnalda en Rodney Hoogterp bedachten hiervoor speciale spring-, sprint- en werpoefeningen. De Challenge is uitgewerkt op een interactieve pdf met wel 18 video’s waarin de trainers uitleg geven en de oefeningen voordoen.

“We willen jullie allemaal thuis aan de slag hebben met deze Challenge”, zegt Sierd in de uitlegvideo. “En dan gaan we ook prestaties neerzetten.” We belonen de inzet met brons, zilver of goud. Trouwens, de Challenge is ook leuk voor junioren en volwassenen 😉

Vanaf 29 april start Impala volgens de richtlijnen van het RIVM en de Atletiekunie met de trainingen voor pupillen en junioren. “We zijn blij dat we weer kunnen starten met de trainingen”, aldus het bestuur. “We wachten de meivakantie niet af en beginnen direct, iedereen heeft er weer zin in.”

Heb je de pdf niet gekregen via de mail? Stuur dan een mail naar trainersavimpala.nl. Dan sturen we jou de pdf zodat je mee kunt doen!

 

Sponsors