AV Impala Drachten 0512-530857

We zijn weer los met de Grote Clubactie!

30 September 2022

De Grote Clubactie is een mooie manier om aan extra geld te komen voor Impala, daarom doen we ook dit jaar weer mee. De opbrengst gebruiken we voor de aanschaf van een wedstrijdtent en een mooie mascotte voor de jeugd. We willen minimaal 1500 loten verkopen, maar hopen stiekem op meer. Hiervoor kunnen we de hulp van alle leden goed gebruiken!

Op pad als verkoper

De pupillen en CD junioren vragen we om loten te verkopen en de senioren worden gevraagd om loten te kopen. We gaan ervan uit dat iedereen minimaal 5 loten verkoopt. Onze verkopers belonen we graag voor hun inzet. Wanneer het lukt om meer dan 15 loten te verkopen, dan krijgen zij hiervoor een leuke verrassing. In de week van 7 november organiseren we een moment dat de boekjes weer ingeleverd kunnen worden.

Eigen bedrijf? Denk eens aan een superlot

Heb je een bedrijf, dan is de aanschaf van een superlot een mooie manier om AV Impala te sponsoren. Een superlot kost 150 euro en bestaat uit van 50 loten. Als koper maak je kans op mooie prijzen en wij zorgen natuurlijk voor publiciteit. Verder komt het logo van jouw bedrijf op de wedstrijdtent te staan. Interesse in een superlot? Stuur dan een mail naar communicatieavimpala.nl.

Online loten kopen

Heb je geen lotenverkoper aan de deur gehad? Dan is het goed om te weten dat je ook online loten kunt kopen. Een lot kost 3 euro en van elk verkocht lot gaat er rechtstreeks 2,40 euro naar Impala. Koop je een lot, dan help je onze club en maak je bovendien kans op mooie prijzen.

Sponsors