AV Impala Drachten

Wie koopt het eerste Superlot?

23 October 2018

De Grote Clubactie is alweer een paar weken bezig. Onze jeugdleden hebben goed hun best gedaan om loten te verkopen. Hier zijn we erg blij mee. Maar we hebben nog iets moois: Superloten. Dit is een ‘super’aanbod voor ondernemers en royale gevers. De opbrengst van de Grote Clubactie gebruiken we voor een nieuw en overzichtelijk materialenhok.

Reclame voor uw bedrijf

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en kost 150 euro. Hiervan gaat 120 euro rechtstreeks naar Atletiekvereniging Impala. Voor de koper is een Superlot ook interessant; hij ontvangt namelijk 50 loten waarmee de winkans op prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk wordt vergroot. Bovendien zorgen wij voor publiciteit op onze website, Facebook, Twitter, Instagram én in onze nieuwsbrief. Met meer dan 500 enthousiaste leden (en hun familie en vrienden) uit Drachten en omgeving heb je dan als ondernemer snel een groot bereik.

Met ieder verkocht Superlot heeft Impala ook nog kans op de superprijs: Een groot clubfeest voor Impala. Dat zou natuurlijk geweldig zijn!

Sponsoren zorgen voor extra’s, hier zijn we blij mee!

AV Impala is blij met haar sponsoren; Fitaal, Veneboer Sports en Egberts Tweewielers. Dankzij hun steun zijn extra’s mogelijk bij onze vereniging. Voor bedrijven die eenmalig iets willen doen is een Superlot van de Grote Clubactie een mooie manier van minisponsoring.

Wie o wie koopt bij ons het eerste Superlot? Stuur een mail naar communicatieavimpala.nl. Natuurlijk ook wanneer je interesse hebt in ons aanbod voor andere vormen van sponsoring.

Sponsors