AV Impala Drachten

Wil jij ook een Safe-ID armband testen?

15 November 2019

Stefan de Vries is een dankbare gebruiker van Safe-ID. “Doordat ik de armband met QR-code draag kan ik mijn telefoon thuis laten tijdens het sporten. Dat scheelt onnodige ballast. En in geval van nood hebben hulpverleners toegang tot mijn persoonlijke gegevens. Een fijn gevoel voor mij en voor mijn thuisfront.”

Safe-ID heeft een collectie producten met een QR-code. Dit zijn armbanden, maar ook stickers voor bijvoorbeeld op je fiets of fietshelm. De QR-code zorgt ervoor dat een hulpverlener in geval van nood toegang krijgt tot jouw persoonlijke en medische gegevens. Welke gegevens de hulpverlener kan zien, dat bepaal je zelf. De gegevens voer je in op een persoonlijke gebruikersprofiel. Jouw profiel met alle informatie staat veilig opgeslagen in de datacenters van Safe-ID. En bovendien kun je de gegevens ook makkelijk wijzigen. En veranderen jouw gegevens of wil je minder informatie tonen, dan kun je jouw profiel makkelijk bijwerken.

Impala mag 5 armbanden met persoonlijke QR-code weggeven aan leden van Impala. Wil jij net als Stefan een product testen? Laat het ons dan weten. Je kunt reageren tot 1 december 2019 In ruil daarvoor hoort Safe-ID graag wat jouw ervaringen zijn. Deze ervaringen kun je delen via jouw eigen sociale media of via de Impalees. Vul dit formulier in om in aanmerking te komen voor het testen van een Safe-ID armband.

Sponsors