AV Impala Drachten

De wedstrijd van Ammerens

23 April 2018

Ik had zaterdag 21 april een thuiswedstrijd. Daar had ik wel zin in. Toen ik er was kreeg ik een wedstrijd t-shirt, dat vond ik wel mooi. Ik moest zelf wel een zwarte broek meenemen. Daarna had ik een warming-up. Even spieren opwarmen en oefeningen doen.

Persoonlijke records

Ik had als eerst de estafette. Dat ging heel goed ik stond als laatst. Dat is super leuk. Daarna ging ik hoogspringen mij record was 1m en 5 cm. En toen had ik mijn record verbroken van 1m en 5cm tot 1m en 15 cm. Ik kon nog 1m en 20 cm proberen maar toen was de tijd al om.

Daarna had ik kogelstoten (de kogel was 2 kg), ik stootte 5,20 weer een record. Daarna had ik 60m horden. Daar had ik op 11,4 sec. Daarna had ik vortex werpen. Daar had ik weer een record 17,50.

Ammerens (links) tijdens de duurloop

Duurloop

Daarna had ik de duurloop daar had ik echt geen zin in. Maar het moest maar, in 6 min had ik 1250 m. gelopen. Weer een record. We zijn 2de geworden super. Dit was mij wedstrijd.

 

Groetjes van Ammerens

 

Sponsors