AV Impala Drachten

Pupillen schitteren in het nieuwe clubtenue

22 April 2018

De atletiekbaan van AV Impala in Drachten was zaterdag 21 april het toneel van de eerste Athletics Champs wedstrijd van het seizoen. Ruim 150 pupillen tussen 6 en 11 jaar uit Noord Nederland deden aan deze wedstrijd mee. De pupillen van Impala waren goed herkenbaar. Zij droegen voor de eerste keer hun nieuwe clubtenue.

Trots

In teams kwamen de pupillen uit voor hun vereniging. ‘Ik heb een nieuw PR bij hoogspringen’, klinkt het trots. Hoewel het bij Athletic Champs om meer gaat dan alleen de prestatie, zorgt een nieuw persoonlijk record zichtbaar voor een supergoed gevoel.

    

Sportplezier

Bij een Athletic Champs wedstrijd staat het plezier in sporten voorop. Iedereen krijgt meerdere kansen om bij de verschillende onderdelen, zoals hoogspringen, verspringen, horden en werpen, zijn of haar prestaties te verbeteren. De wedstrijd wordt altijd afgesloten met een duurloop en duurt maximaal drie uur. Ouders hebben een actieve rol als teambegeleider of jurylid.

Noteer de data

De Athletic Champ wedstrijden zijn voor alle pupillen leuke wedstrijden. Dit geldt ook voor pupillen die nog niet zo lang lid zijn. De volgende wedstrijden zijn:
26 mei 2018, Sneek
7 juli 2018, Steenwijk
15 september 2018, Steenwijk

Lees ook het wedstrijdverslag van Ammerens. Eén van de pupillen van AV Impala.

Sponsors