AV Impala Drachten

Stem jij ook voor een nieuw krachthonk?

10 September 2022

AV Impala doet mee aan Rabo ClubSupport! Kunnen we ook op jouw stem rekenen? De opbrengst wordt gebruikt voor het vergroten en vernieuwen van het krachthonk!  

De plannen voor het vergroten van het krachthonk bij AV Impala zijn niet nieuw. Toch is realisatie er tot dusver – door gebrek aan vrijwilligers – bij gebleven. Gelukkig zorgen Florian en Pjotr nu voor verandering. Samen zetten zij de schouders eronder en werken zijn hun ideeën uit tot een concreet plan. “Toen wij hoorden dat dit plan bestond, maar nooit was opgepakt, besloten wij een aantal maanden geleden om het uit te gaan werken”, laten Florian en Pjotr weten.

 

Verdubbeling van oppervlakte

“Ons idee is om de muur tussen het huidige materiaalhok en het krachthonk weg te halen. Hierdoor ontstaat een grote ruimte die we graag in zijn geheel willen gebruiken voor het krachthonk. Met bijna een verdubbeling van oppervlakte wordt het ook voor bijvoorbeeld loopgroepen mogelijk om gebruik te maken van het krachthonk. Het huidige krachthonk is te klein om er fatsoenlijk te kunnen trainen met groepen groter dan 5 à 6 atleten.”

Nieuwe loods voor materialen

Ter vervanging van het oude materiaalhok stellen Florian en Pjotr voor om een loods te plaatsen aan de zijkant van de baan. Rechts van de werpmuur, ter hoogte van de finishlijn. “Deze loods zal van significant groter formaat zijn dan het huidige materiaalhok. Hierdoor wordt het voor iedereen gemakkelijker (zowel voor trainers als atleten) om het materiaalhok te gebruiken en netjes te houden. De nieuwe locatie van het materiaalhok zorgt voor directe toegang tot het materiaal vanaf de finishlijn. Dat bespaart trainers en atleten ook nog eens een wandeling met een kruiwagen.”

Help je mee?

De komende weken leggen de mannen hun ideeën aan verschillende leden en trainingsgroepen voor. Het uiteindelijke plan en de bijbehorende begroting en het plan van aanpak wordt voorgelegd tijdens de eerstvolgende ALV. De schetsen die er liggen zien er veelbelovend uit! We zijn erg benieuwd naar de ontwikkelingen en hopen dat deze mannen kunnen rekenen een mooie bijdrage vanuit Rabo Clubsupport, maar ook op voldoende vrijwilligers om straks samen met hun straks te werken aan de realisatie!

En dan nu stemmen!

Benieuwd hoe jij je stem kunt uitbrengen? Klik dan hier.

Sponsors